„Преди да изляза на сцената, малко се притеснявах, но важното е, че се забавлявахме от сърце“, споделя актрисата

Елен Колева излезе на сцената на най-новото забавно шоу в ефира, за да изпита емоцията от „Голямото клатене“, „Палавата бисквитка“, „Таратанци“, „Ко каза, ко?!“ в компанията на още седем обичани звезди - Мария Игнатова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Герасим Георгиев-Геро, Борислав Захариев-Боби Турбото и Елена Атанасова.

Броени часове до старта на „С Рачков всичко е възможно“

„Участвала съм и в друго предаване на Маги Халваджиян - „И аз го мога“. Имам една изначална подготовка за неща, които да направя, без да очаквам. Интересното тук беше, че трябваше веднага да се реагира. Беше важно да се импровизира. Но най-важното от всичко беше, че се забавлявахме. Мисля, че и зрителите са го усетили”, споделя актрисата.

За импровизациите в живота

„В моя живот обичам бързо да взимам решения. Аз съм гъвкава личност и обичам да импровизирам. Започнах да се занимавам с космоенергетика в допълнение към основната ми професия, която е актриса. Занимавам се и с още една наука, която се казва „Матрица на съдбата“, с която смятам да се занимавам и професионално", споделя актрисата. И добавя: „Щастието обича тишината и не трябва да бъде публично“.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.