Актьорите разказват повече за героите си в завладяващата семейна драма, която зрителите могат да гледат от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA

От седмица зрителите на NOVA са част от света на заможната фамилия Боневи, чийто главни наследници Вяра и Борис имат за цел да запазят семейния бизнес във винопроизводството. Това ще се случи с цената на разтърсващи житейски уроци за всички персонажи в „С река на сърцето“. Какви обрати очакват героите в сериала, директно от снимачната площадка във Видин, разкриват Луиза Григорова и Александър Димов специално за „Събуди се“.

„Първите четири епизода, които вече видяхте в ефира на NOVA, са въвеждащи. Нашият сериал е многопластов и в него се разказва за много герои и много сюжетни линии, затова беше нужно да ви запознаем с тях. От тук нататък развитието и преплитането на линиите ще става все по-интересно. Това е един малък град, в който хората се познават. В него всеки познава всеки и е трудно да се пазят тайни“, разказва за сериала Луиза Григорова, която ще трябва да поеме отговорност за наследството.

„Персонажите ще изненадват зрителите с много неща, тъй като сериалът е многопластов. Има много сюжетни линии, които рано или късно се преплитат при различни събития. Винаги има изненада от сблъсъка от двата свята – между богатите и бедните. Сестра ми е напуснала затворения свят на богатите и е избрала другия. Но точно този сблъсък е интересен“, допълва Александър Димов, който влиза в ролята на непостоянния брат, обичащ лукса и хазарта.

Раздяла и неочаквани обрати в “С река на сърцето”

„Приятели сме в живота. Познаваме се от много време. Луиза е изключителен професионалист и много добър приятел“, споделя актьорът.

„Със Сашо се познаваме от 15 години. Когато влязох в състава на Малък градски театър „Зад канала“, тогава той беше на щат и се срещнахме с първото ми представление „Лодка в гората“. Играхме заедно и от тогава сме приятели“, се включва и актрисата.

„Относно наследството в сериала има много условности за него. Не може лесно да бъде разделено. Действието е доста динамично, а героинята ми се срещна с доста тежки предизвикателства като откуп и събиране на пари. Тя не е от тази прослойка, която може лесно да си позволи такава сума пари. За Вяра предстоят изключително трудни дни. Ще  наблюдавате неочаквани обрати. Какво ще се случи и как ще се справи героинята ми предстои да видите в следващите епизоди“, открехва завесата какво предстои в епизодите тази седмица Луиза.

Каква тайна крие Сия от Петър в "С река на сърцето"?

За предложението да се включат в поредицата „С река на сърцето“

„Мартин Макариев е човекът, който движи целия творчески процес по сериала. Когато ми го показа в началото доста се развълнувах, тъй като ми предложи роля, която е различна от мен. В началото малко се стресирах, тъй като се колебаех дали ще мога да се справя. Беше голямо предизвикателство, защото вървя актьорски в друга посока, но си казах, сега е момента и ще направя ролята. Впуснах се във въртележката, която се оказа хубаво предизвикателство. Радвам се, че се съгласих, защото и актьорския състав, и сценария, и мястото, където се снима, уникалните професионалисти, които стоят зад камерата, работят в симбиоза. Сериалът става много добър и зрителите ще го видят на малкия екран“, разкрива Луиза.

„Работих по един друг филм с Мартин и се почувствах много добре докато снимах с него. Паснахме си и изградихме доверие един в друг. Когато ми се обади с предложение за сериала, нямах никакви съмнения, особено когато съм обграден от колектив с професионалисти, които те карат да се чувстваш комфортно и добре. Мартин обича да работи с един и същи екип и актьори, както всички режисьори“, споделя Александър.

Гледайте семейната драма от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.