Гледайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Давидова и Черкезов имат усещането, че един от случаите, по които работят, а именно убийството на Радо Андреев, вече върви в правилната посока. След като сръбският мафиот Милич бе заловен в спецакция, с помощта на баретите – двамата следователи са твърдо решени да отидат и да го разпитат като свидетел в престрелката, по време на която загина Андреев. Но остават изненадани от шокираща новина, която променя цялата ситуация. Вестта за друго брутално убийство предизвиква пълен обрат в плановете на инспекторите. Коя е жертвата и как това ще се отрази на по-нататъшните разследвания?

Опасна престрелка взима жертви в „Братя“

Ива вече действа по задачите, с които я е натоварил Филип. Тя се надява, че, ако изпълни поставените от него конкретни условия, ще може да се отърве от присъствието му. Какво е намислил Карамитев за Йосифова и дали стратегията му ще проработи?

Акарди подготвя изненада за Кадими в „Братя“

Новото попълнение в отдел „Наркотици“ – младият следовател Георги Русев, опитва да се хареса на ръководството, но е силно подразнен от конкуренцията в лицето на колегата си Андрея Николова, постъпила заедно с него на работа в ГДБОП. Надпреварата с амбициозната полицайка, обаче, не е най-големият му проблем. Жоро има своя собствена тактика и иска да изпълни целите си по възможно най-ефективния начин. Какво е намислил и готов ли е на по-опасни стъпки, за да постигне нужния резултат?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.