Гледайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Филип Карамитев е наясно, че качествата, които притежава Ива Йосифова, могат да му свършат чудесна работа за неговата нова бизнес стратегия. Нелегалното завръщане на Булгаро обратно в София заради договорката с Дон Микеле, е доста опасна стъпка, затова се налага той да остане инкогнито и да се прикрива от околния свят, колкото е възможно по-добре. По този начин, поставянето на Йосифова в ръководна позиция за неговите дела, се оказва важна необходимост. Карамитев замесва Ива все повече в бизнеса с внос на италиански боклук и изгарянето му в България, въпреки нейното нежелание. Актуалната задача, която тя трябва да изпълни, е следваща стъпка към разширяване на възможностите за тази дейност. Защо конкретният ход пряко засяга Топал и Акарди и как Ива ще бъде поставена в директен сблъсък с двамата братя?

Убийство вдига на крак полицията в „Братя“

Полицаите подозират връзка между мистериозното изчезване на бизнесмена Мирослав Жотев и разчленените останки от мъжки труп, открити в краен столичен квартал. Докато чакат да излезе съдебномедицинската експертиза, те проучват трафика на отпадъци между Италия и България. Именно  заради него се разгаря опасен конфликт между отколешните врагове – неаполитанската мафия "Камора" и калабрийската "Ндрангета". Следователите са убедени, че войната за боклука се е прехвърлила и у нас, в резултат на което има преразпределение на влиянието в бизнес за милиарди евро. Те предполагат, че Жотев е станал жертва именно на това противопоставяне. Накъде ще ги отведе разследването и какво могат да предприемат за разплитането на случая?

Опасна престрелка взима жертви в „Братя“

Младият следовател в отдел „Наркотици“ Андрея Николова се усъмнява в потайните действия на своя колега Георги Русев. Нещо й подсказва, че той се е забъркал в опасна игра с престъпния свят, но не може да разбере какви са намеренията му. За целта, Андрея решава да го проследи. На какво ще стане свидетел и как ще реагира в тази сложна за всички ситуация?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.