Не пропускайте сериала тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Нападението над Топал преобръща хода на събитията и поставя множество въпроси. Пръв за мистериозния инцидент научава агент Еди Хаим, който е озадачен от своето откритие и не може да си обясни къде е Денис. Двамата със Сандо са принудени да си съдействат, за да разберат истината. Тя, обаче, се оказва доста трудна за разплитане. Загадката е голяма и за Елена, която е уплашена, защото подозира, че любимият й е отвлечен. Давидова веднага напада баща си и го държи отговорен за изчезването на Денис. Кой има интерес да застраши живота му и каква ще бъде неговата съдба оттук нататък?

Ще оживее ли агент Еди Хаим в „Братя“?

Следващите пратки с токсични отпадъци от Италия не закъсняват, а напротив – увеличават обема си. Ива вече няма представа как да се справи с проблема, а Карамитев очаква само решения от нея. Целта му е в скоро време техният енергиен холдинг да се превърне в най-големия такъв за цяла Източна Европа. Йосифова е доста притеснена от амбицията на шефа си, но една изненада, свързана с него, успява да я извади от работните й тревоги. На какво ще стане свидетел Ива?

Светла е поставена под заплаха в „Братя“

Георги Русев иска да се докаже пред прекия началник на звеното – Михайлов, но най-вече пред инспектор Черкезов, който и без това го е взел на мушка и следи всяко действие на младия следовател. Жоро не спира да рови за допълнителна информация около поставената му от Черкезов задача. Най-неочаквано, той попада на доста интересни факти за оръжейния завод на Акарди, които ще направят силно впечатление на всички колеги в отдела. До какво откритие ще стигне Русев и как то ще бъде възприето от останалите следователи?

Не пропускайте да видите в новия епизод на „Братя“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.