Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Лора се оказва голям помощник в разследването на казуса с ТЕЦ Побит камък. Причината са директните контакти с някои онкоболни, работещи и живеещи в района на топлоцентралата, на които тя оказва подкрепа чрез фондацията и затова хората й имат доверие. В началото, Елена с неохота приема нейната помощ, защото е против намесата й в работата на полицията. Постепенно осъзнава, че бившата жена на Топал може да допринесе много за разследването като информатор. Двете си съдействат успешно и знаят колко е важно да действат бързо за привличането на още свидетели и снемане на показания като доказателства, че ТЕЦ-ът изпуска вредни емисии в атмосферата, в резултат на изгарянето на токсичния италиански боклук. Нагазвайки все по-дълбоко в опасната информация за престъпната схема на горене, двете жени съвсем не очакват драматичните събития, които ще се разиграят пред очите им. В каква трагична ситуация ще изпаднат и как тя ще предизвика обрат във взаимоотношенията им?

Давидов с изненадващ подарък за Денис в „Братя“

Мая и Велин са напълно наясно, че схемата на Карамитев е измислена перфектно, за да стои той извън официална отговорност за престъпната търговия с отпадъци. На преден план умело е извадена Ива, която ръководи енергийния холдинг. Семейство Донкови са впримчени с имената и подписите си към фирмата верификатор и лабораторията, издаваща фалшиви резултати, които прикриват истината за токсичния италиански боклук. Те живеят в постоянен стрес заради положението, в което се намират. Но Мая вече съвсем не може да овладее своята паника, че всеки момент могат да бъдат арестувани и съдени, а накрая дори да влязат в затвора. Уплашената жена предлага опасен ход, с който да опитат да се спасят. Какво е намислила, защо идеята й шокира Велин и дали двамата ще намерят изход от капана, в който са затворени?

Агресивна атака срещу Ива Йосифова в „Братя“

Ива е не по-малко уплашена за себе си, предвид обстоятелствата. След нападението на улицата, на което става жертва, тя с ужас констатира, че Филип няма намерение да предприеме каквото и да било, за да я защити. Йосифова е очаквала, той да вземе мерки за сигурност, при положение, че тя му върши основната работа в бизнеса с боклука. Осъзнавайки реалността, Ива стига до извода, че сама трябва да се погрижи за себе си. Как е решила да действа и каква реакция ще предизвика у Карамитев със стъпките, които предприема?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.