Актрисата празнува рожден ден и разказва къде и как релаксира от натоварения си график

Талантливата актриса Искра Донова, влизаща в образа на Ива Йосифова в криминалната драма „Братя“, празнува рождения си ден пред репортер на „На кафе“ и признава, че обича да прави големи партита и да мечтае смело. Искра отбелязва празника в лятната си къща в Бистрица - място, в което е прекарвала едни от най-хубавите си детски лета с цялото семейство. Тя се опитва да запази спомените си от детството и поддържа градината и къщата в самобитния им вид. Тук актрисата открива спокойствие, уют и релакс, и това е мястото й за бягство от натоварения график в театъра и телевизията.

За героинята Ива Йосифова в криминалния сериал „Братя“

„Както зрителите виждат, развръзката не се очертава да е добра за моята героиня. Скоро предстоят неприятни неща за нея. Доволна съм, че имах възможността да изградя такъв образ и да направя голям скок от секси и напориста мацка в началото до нещо напълно различно, което ще видите на финала“, споделя актрисата, която наскоро приключи снимки по пети финален сезон на криминалната драма „Братя“.

Тайни зад кадър на финала на „Братя“ разкриват Йоанна Темелкова, Неда Спасова и Владимир Михайлов

В помощ на животните в Мездра

„Animal Help Mezdra е една организация, с която се запознах лятото и които се грижат за над 160 кучета. С други колеги сме направили календар, който е прекрасен. Може да си го поръчате и по този начин ще им помогнем да купят по-голямо място, на което да се грижат за тях. Ако някой търси домашен любимец, моля не купувайте, а погледнете на Animal Help Mezdra“, призовава Искра, която обича много животните и често застава зад благотворителни инициативи.

За театралните й проекти

„Вчера посрещнах рождения си ден в театъра и утре пак ще съм на театралната сцена. Утре 4 ноември ще играем „Разделям двойки по домовете“ в Младежки театър „Николай Бинев“, но може  зрителите да го гледат и на 20 ноември. На 11 ноември имам представление "Nordost", което е и тежко, и прекрасно. Горда и щастлива съм, че минахме над 100 изпълнения на сцена с тази постановка."

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.