Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

След настъпилия обрат с внезапната смърт на Моника, Лора не е на себе си. От една страна, тя чувства, че се е провалила, след като не е успяла навреме да помогне на онкоболната жена. А от друга, Лора предполага, че нейното собствено признание за убийството на охранителя Огнян Чолев, чуто от Давидова, няма как да остане без последствия. Очакванията й са, че всеки момент ще бъде арестувана за извършеното в миналото престъпление. Каква е позицията на Елена след изненадващото разкритие и ще назначи ли задържане на Лора?

Трагична загуба и нов обрат в „Братя“

За пръв път от много време, Мая и Велин имат усещането, че вървят в правилната посока. Тя успява да убеди съпруга си, че трябва да съдействат на разследването за вноса на италиански боклук. За целта, Мая тайно взима проби от отпадъците и пепелта от изгарянето им в ТЕЦ Побит камък и ги дава за изследване в лаборатория. Донкови са под огромно напрежение, докато излязат резултатите от пробите, защото вероятността да бъдат разкрити, е огромна. Ще успеят ли да реализират плана си и да предадат опасните документи в ръцете на Лора и Давидова?

Тайни зад кадър на финала на „Братя“ разкриват Йоанна Темелкова, Неда Спасова и Владимир Михайлов

Разследвайки случая Мирослав Жотев и анализирайки внимателно почерка на убийството, следователите търсят сходство с други такива престъпления, извършени в миналото и така стигат до Сотир Иванов. Мъжът е осъден преди години за подобно убийство и впоследствие е починал в затвора. Срещайки се с дъщеря му – Мариета Иванова, наследила месарницата на баща си, инспектор Черкезов открива подозрителни знаци в нейното поведение и решава да я притисне. За разлика от следовател Андрея Николова, която е почти убедена, че Мариета няма общо с извършеното престъпление. Въпреки всичко, полицаите започват наблюдение на месарницата, а инспектор Михайлов дори предлага да влязат на таен обиск в дома й, докато я няма. Черкезов е твърдо против да нарушават закона и да действат без официална заповед. Ще успее ли колегата му да го убеди в полза на рискованата операция, или Димитър има друг свой ход?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.