Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Мая успява да наложи пред своя съпруг идеята да изпратят истинските лабораторни резултати от изследванията на токсичния италиански боклук директно на Лора, но анонимно. Велин се съгласява да реализират замисъла, но не знае, че Мая няма намерение да спре до тук. Тя стига още по-далече, като взима смело решение да си уговорят среща с Лора, за да й разкажат всичко. Велин е твърдо против да разкриват, пред когото и да било, че те са тайните информатори, но жена му не иска и да чуе – готова е да стигне до край. Ще се оправдае ли притеснението на Донков, че има огромен риск двамата да попаднат в капан, изправяйки се срещу Лора, която дори може и да не е сама на срещата? Или дръзките действия на Мая са в правилната посока? И по какъв начин Ива би могла да стопира плановете им?

Инспектор Черкезов с важна спецакция в „Братя“

Светла постоянно и упорито работи за възстановяването на Сандо, като дори има и малък напредък. Той вече слуша, разбира и дава знаци за „да“ и „не“, по импровизираната система за комуникация, която двамата заедно си изграждат. Решена, не само да го раздвижва, но и да го провокира да възвърне уменията си да говори и пише с нейна помощ, Светла е във възторг от нов сигнал, който получава от болния. Как ще успее да я изненада той и на каква неочаквана ситуация ще се натъкнат двамата при своята разходка в близкия парк?

Ще бъде ли арестувана Лора в „Братя“?

Лора все още мисли за видяното от нея предната вечер. Заварила Елена и Денис в интимен момент пред жилището на полицайката, тя изпитва смесени чувства. Наясно е със себе си, че изцяло е загърбила миналото и е оставила там любовта към бившия, но и не се самозалъгва, че е спряла да го обича. Ще иска ли обяснение от двамата влюбени и възможно ли е да продължи партньорството им с Елена около разследването на случая с ТЕЦ Побит камък? Или сътрудничеството им ще бъде незабавно прекратено?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.