Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Животът на Ива се променя за броени минути, след като е арестувана от Черкезов и Давидова в дома на Лора, където временно се укрива. Тя още е в шок и на следващата сутрин, когато при нея пристига адвокат Тодоров, изпратен от Карамитев да поеме защитата й. Адвокатът досега няма загубено дело и счита, че обвиненията срещу Йосифова са косвени, което му дава увереността да твърди, че може да я измъкне от ареста. Тодоров има само едно единствено условие. Какво е то, има ли как Ива да го изпълни и ще бъде ли пусната на свобода?

Примката около Ива Йосифова се затяга в „Братя“

Антимафиотите са сигурни, че с наличните доказателства са в състояние да задържат Ива в ареста само за определено време. Те познават работата на адвоката, който ще я защитава и са наясно, че им трябват още причини да удължат задържането й под стража. За огромно съжаление на следователите, все по-малки стават шансовете да проговори другата арестувана – Мариета Иванова, което определено би помогнало и за случая на Ива. Ще проработи ли идеята на инспектор Михайлов да притисне Мери Месарката чрез нов свидетел, който може да се окаже ключов и за двата важни ареста? И какъв неочакван обрат ще настъпи в ситуацията в последния момент?

Мая и Велин поемат огромен риск в „Братя“

Минавайки, без предупреждение, през дома на Сандо, Елена попада в изненадваща ситуация, която ще я постави пред внезапно изпитание. Тя научава неприятна новина и трябва бързо да направи своя избор, който може да промени всичко за един миг. Елена се впуска в провокацията и решава да действа смело докрай. Пред каква истина се налага да се изправи и как тя ще промени плановете и намеренията й занапред?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.