Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Всеки делничен ден от 18:00 часа по NOVA в тв играта „Голямото преследване” се появяват четирима нови участници, готови да ви запознаят с живота, страхове и най-съкровени си желания. Ето кои са хората, които днес влизат в играта на знания:

Преследвачите от „Голямото преследване“: Мозъкът и самообладанието могат да се тренират

Николай  Ветов на 35 години от Перник. Завършва специалност „Маркетинг” и в момента работи като търговски представител в голяма фирма за производство на бира. Мечтае да си купи апартамент на морето. Николай е особено горд, че успява да преодолее страха си да лети със самолет и вече е готов за нови пътешествия. В играта идва с желание да спечели 10 000 лв, които иска да използва за екскурзия в компанията на приятелката си.

Голяма печалба и вълнуващи изненади в „Голямото преследване“

Красимир Гюрчев на 61 години от София. Определя себе си като един от първите български емигранти – през 1990 година заминава за Щутгарт. Към днешна дата работи като таксиметров шофьор и мечтае да има ферма за кокошки. Иска да спечели 10 000 лв, за да може да оправи кредитните си карти, които винаги са на минус.

Икономист, богослов, търговец и писателка впрягат знанията си за финал в „Голямото преследване”

Христо Василев на 51 години от Стара Загора. Работи като търговски представител във фирма за кафе. Обича да чете книги и се самоопределя като „луд фен” на футбола. Харесва метъл и хард рок. Има увлечения и в областта на кулинарията. Има два инцидента, свързани с готварството – запалвал е собствената си кухня, но тези лоши спомени не го отказват да продължи. В играта идва, за да спечели сумата от 10 000 лв, която желае да инвестира в страстта си да готви – иска да закупи котлони, печки и други кухненски принадлежности.

Йоана Тодорова на 31 години от София. Завършва специалности „Връзки с обществеността”, „Политология” и „Театрознание”. В момента работи в сферата на електронната търговия. Обича да пътува, да чете книги и да ходи по куизове, благодарение на които проверява знанията си. Наскоро Йоана се завръща от екскурзия до Патагония и архипелага Огнена земя. Споделя, че това пътешествие е едно от най-невероятните й преживявания. Участничката иска да спечели сумата от 7000 лв., които да използва за втора екскурзия до Южна Америка.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.