Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Шокираща информация достига до инспектор Давидова. Тя научава, че е възможно Ива да стане жертва на смъртоносна инсценировка в следствения арест, където Йосифова е задържана под стража в досъдебното производство. Секретният сигнал подсказва, че срещу арестантката всеки момент може да бъде извършено посегателство, което ще коства живота й. Елена няма преки доказателства, но се чувства длъжна да реагира, защото всяка минута е решаваща. Кой стои зад зловещия план, ще попадне ли Ива в капана и има ли как Давидова да помогне?

Ще оцелее ли връзката на Денис и Елена в „Братя“?

Лора усеща, че се завърта в стария порочен кръг, от който предварително знае, че излизането е много трудно. Тя започва да си втълпява, че отношенията й с Денис наподобяват кутията на Пандора, от която постоянно излизат злини, предизвикващи негативни събития и последствия за всички наоколо. Душата я тегли към общуване с Денис, но тя се съмнява, дали двамата постъпват правилно, щом толкова хора страдат покрай действията им. Какво решение ще вземе за себе си, дали то ще я направи щастлива и свободна от вина?

Ще се измъкне ли Ива от ареста в „Братя“?

Филип има желание да продължи да посещава Сандо, но среща неговия категоричен отпор. Въпреки изповедта на бащата за миналото и опита му за извинение – сякаш нищо не е в състояние да накара неговия син да му прости. Той, обаче, не се отказва и отново идва да види Сандо, като дълбоко се надява с набелязаното лечение да подпомогне възстановяването. За своя изненада, Филип забелязва нарастващото любопитство на малката Сара към неговата собствена личност. Момиченцето бързо намира път към него и го обезоръжава със своите детски искреност и доверие. Какво ще осъзнае Филип чрез детето?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.