Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Противоречиви събития провокират Филип и го принуждават да вземе спешни решения. Новините от страна на адвокат Тодоров след последното изнудване на Ива в следствения арест са притеснителни. С неуспешния си опит да се отърве от Йосифова, адвокатът привлича още повече вниманието и осъзнава опасната ситуация, която е създал. По-нататъшните му действия излагат Карамитев на огромна опасност, но още повече го изненадва ненадейното признание на Денис, че работи за службите. Каква ще бъде реакцията му? Кой и защо ще постави след това Филип в патова ситуация без изход?

Ива изложена на смъртоносна опасност в „Братя“

Антимафиотите са в ступор, констатирайки, че червената бюлетина на Карамитев е свалена от страницата на Интерпол, с което издирването му е прекратено. Първото предположение на младши разследващ полицай Андрея Николова е, че той е арестуван. Давидова и Черкезов й обясняват, че зад този факт може да стоят доста различни причини, които да не включват задължително арест. Докато чакат официалното становище от Интерпол, следователите търсят информация за случилото се. Какво ще открият и кой е отговорен за свалянето на бюлетината?

Ще оцелее ли връзката на Денис и Елена в „Братя“?

Денис е много разочарован от решението на Лора да замине обратно за Щатите. Той се опитва да я убеди, че трябва да надскочи емоционалните си блокажи, причинени от постоянното чувство за вина, което я измъчва и да премине на друг етап. Отказът на Лора да се пребори веднъж завинаги с основния си проблем и да потърси друго, съвсем различно решение, освен бягството, го отчайва. Денис взима нещата в свои ръце и се разкрива пред любимата жена по най-емоционалния начин. Но каква ще бъде изненадата му, ще успее ли да промени решението на Лора или вече е твърде късно за това?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.