Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

В продължение на разследването за италианския боклук и горенето му у нас, Андрея Николова продължава да се рови в събраните до момента показания на хората, работещи и живеещи в района на ТЕЦ Побит камък. Така тя попада на името Лора Алексиева, споменавана в показанията на няколко от свидетелите. Черкезов е в недоумение, защо Елена не е споменала, че бившата съпруга на Топал е замесена в разследването на токсичните отпадъци. Изпълнен със съмнения, той нарежда Лора да бъде извикана на разпит в ГДБОП по най-бързия начин, за да каже, каквото знае, за участието на приятелката си Ива Йосифова в цялата схема. Ще успее ли инспектор Давидова да изкопчи и запише нейни официални показания срещу Йосифова? Готова ли е Лора а предаде приятелката си?

Груба провокация срещу Филип Карамитев в „Братя“

След провокацията, отправена към Карамитев, сблъсъкът между него и генерал Давидов е неизбежен. Филип е силно разгневен, че изнудването заради бизнеса с боклука продължава, като вече засяга и семейството му. Давидов пък е решен да използва всеки шанс, за да притисне още повече съперника си, с цел да си върне влиянието в доходоносната схема. Неочаквана промяна в обстоятелствата ще изненада и двамата. Кой ще излезе победител от конфликта им?

Ива изложена на смъртоносна опасност в „Братя“

Светла прави всичко възможно, за да подпомогне процеса на възстановяване при Сандо. Освен, че физически се грижи за него и малката Сара, тя се опитва да го подкрепя и психически, за да не рухне точно, когато има шанс да постигне голям напредък. На Сандо тази подкрепа определено му действа добре и, без да се усети, той постепенно се влюбва в бавачката. В момент на признателност, дори й споделя импулсивно чувствата си. Светла не е очаквала такъв развой и не знае как да реагира, при положение, че има съвсем различни житейски планове, които очаква да се реализират съвсем скоро. Как ще излезе тя от ситуацията и какво ще предприеме?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.