С ново модерно студио, специализирани рубрики и звездни гости на 20-и ноември стартира поредицата „Като за световно“

Обратното броене до началото на най-мащабното футболно събитие в света започна – на 20 ноември е официалното откриване на ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022. Нова Броудкастинг Груп ще излъчи престижния форум съвместно с Българската национална телевизия, като всеки от партньорите ще предложи на зрителите си по 34 футболни срещи на живо. По традиция, те едновременно ще излъчват старта на състезанието с мача, в който домакините от Катар дебютират на световни финали срещу отбора на Еквадор. Двубоят е от 18:00 ч. и ще бъде предаван в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и в новия телевизионен канал DIEMA SPORT 3 4K.

Eмоцията, прогнозите, атмосферата и очакванията от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 зрителите на Нова Броудкастинг Груп ще проследят със специалната поредица “Като за световно“, която стартира от 20 ноември в 16:00 ч. Домакини в новото мултифункционално студио с внушителни видео стени и с най-съвременни технически възможности са двойките водещи Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов, които ще пренесат емоцията на футболния празник в българските домове. Освен известни и доказани спортни специалисти, гости в студиото ще бъдат още олимпийски медалисти, шампиони в световни и европейски първенства, популярни личности, звездни актьори, музиканти и инфлуенсъри. Екипът, който ще осъществява преки връзки от горещите точки на двубоите от мястото на събитието, включва репортерите и коментатори Валерия Видева-Желязкова, Георги Славчев, Георги Драгоев, Петър Иванов, Виктор Врачев и Илия Атанасов, както и операторите Александър Анчев и Ивайло Георгиев.

Зрителите ще могат да гледат мачове от състезанието в ефира на NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K. На сайта Gong.bg футболните фенове ще има възможност да следят живо всички двубои от първенството в специалната секция World Cup 2022, където ще бъдат достъпни още много любопитни новини, видеа, интервюта и анализи. Мачовете от състезанието, излъчвани в каналите на Нова Броудкастинг Груп и студийната програма към тях ще бъдат достъпни също за потребителите на PLAY DIEMA XTRA.

Не пропускайте да проследите най-важното от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 от 20 ноември в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

Информация за Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България, част от United Media, член на водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group.Развива се изключително динамично и предлага на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от телевизионни канали, радио станции, уебсайтове, дигитални платформи и печатни медии. Следвайки най-високите стандарти, спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните първенства в света.