Не пропускайте финалните епизоди на криминалната драма от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Мистериозното завръщане на Борис Донков поставя много въпросителни. Опожаряването на ветеринарната клиника, в която д-р Христов тайно го лекуваше, предизвика навремето истински ужас сред най-близките му и ги потопи в дълбока скръб, защото приеха, че е загинал. Семейството ритуално се сбогува с него, но при разследването на останките след пожара не беше открито човешко ДНК, което остана загадка за инспектор Йосифов, проучващ по-късно анализите на пепелта. Но как се е спасил Борис от опита за убийство, какво се е случило с него след това и ще разкрие ли мисията, която го връща обратно в София?

Стела Ганчева: Финалът на „Братя“ крие големи изненади

Елена още е в шок след истината, която разбира за баща си от Денис. Тя никога не би си и помислила дори, че човекът, отгледал я и възпитал у нея ценностите, които я изграждат, е способен да извърши престъпление. Давидова е смазана и раздвоена. Част от нея не иска да повярва, че собственият й баща носи такава вина, но здравият разум надделява и трескаво търси доказателства. Какво ще предприеме Елена, за да се увери лично в думите на Топал и ще открие ли потвърждение?

Съдбовна развръзка в последните епизоди на „Братя“

След неимоверни усилия, инспектор Черкезов все пак успява да повлияе на Ива, убеждавайки я, че трябва да даде показания, за да изпревари евентуални действия от страна на Карамитев. Тя, обаче, има едно условие – Димитър да й съдейства за разговор с Лора, която очевидно няма да се появи доброволно на свиждане в следствения арест. С помощта на Елена, Черкезов прави всичко възможно, за да изпълни обещаното. Какво си е наумила Ива, защо й е толкова важно да види Лора и как ще се развият събитията между двете?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.