Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Участниците в днешното предаване влизат с амбицията да покажат знания и да се изправят срещу Преследвача.  Ето и кои за играчите:

Офис мениджър, графичен дизайнер, уеб програмист и техник механик се прицелват към победа в „Голямото преследване“

Кирил Аризанов на 21 години от София. Той мечтае да стане филмов режисьор, както и да се занимава с реализация на телевизионни предавания. Голям любител е на киното и само за последната година е изгледал над 300 филма. Кирил обича да взема спонтанни решения, затова лесно предприема неочаквани пътувания. От играта иска да спечели 5000 лв, за да ги използва за пътешествия в чужбина.

Росен Генев е на 48 години от София. Завършва финанси в Академията в Свищов. В момента работи като директор експанзия във верига магазини за дрехи. Росен има една дъщеря и често пътува с нея. През лятото обича да ходи на рафтинг по река Струма. За да не изглежда страхлив в очите на дъщеря си, скача от лодка по време на рафтинг на опасно място. В играта „Голямото преследване“ Росен се прицелва в сумата от 10 000 лв, с които иска да заведе дъщеря си на пътешествие до Япония.

Двама икономисти, продавач-консултант и инженер с опит да измъкнат големи печалби от „Голямото преследване”

Николета Тенева е на 53 години от село Беден. Завършва специалност „Политология“. В момента работи като технически секретар в училище в софийския квартал „Младост“. Семейна е и има малко дете. От играта иска да спечели 10 000 лв, за да може с тях да  обзаведе фургона, който има в Радомир.

Спортен трейдър, търговец на мобилни услуги, шофьор и графичен дизайнер излизат на арената на знанието в „Голямото преследване”

Атанас Михнев е на 31 години от Стара Загора. Живее в София. Той е основател и сътрудник в няколко успешни бизнеса в IT индустрията. На гръцки език името му значи „безсмъртен“ и в преносен смисъл Атанас се гордее, че винаги знае как и какво да направи. Обиколил е всички континенти, пътувал е в десетки страни. Първото му излизане в чужбина било до Мексико, където Атанас е преподавал английски на деца като доброволец. Атанас също остава много впечатлен от Индия и определя кухнята там като страхотна. Участникът иска да спечели 10 000 лв, като със сумата ще направи платформа, която да свързва младите актьори и продуцентите на съвременни дигитални форми и произведения на изкуството. Вярва, че по този начин ще успее да помогне на талантливите млади българи.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.