Георги и Ралица извоюваха мястото си сред най-добрите седем

Първа елиминационна битка във финалната седмица от четвърти сезон на “Игри на волята: България” изправи четирима воини един срещу друг. Ралица, Мирослава, Георги и Мани се впуснаха в тежко предизвикателство, в края на което двама финалисти напуснаха екстремната Арена завинаги. Георги доказа своите качества и триумфира над трите жени с повече от 25 минути преднина, което му спечели място сред най-добрите седем.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 22 ноември

Голямо забавяне на Мирослава в изкопаването на последното ѝ десето въже позволи на Мани да обърне играта. Домакинята не беше сред тримата, които продължиха към лабиринта, и за нея приключението завърши още в първия етап на битката. “Това е една голяма победа за мен! Искам да пожелая на всички български жени да вярват в себе си и да се предизвикват в абсолютно всеки един момент. Българската жена е силна жена” - сподели Мирослава, след като зае деветото място в оспорваното съревнование.

Първа битка на финалистите в “Игри на волята: България”

Въпреки своето забавяне, Мани успя да достигне до финалния лабиринт в битката, но Ралица се оказа по-бърза от нея. Мани не съумя да увладее топчето, а липсата на координация се оказа съдбоносна. “Не съжалявам за нищо. Моите стратегии бяха най-добрите за мен самата, за да стигна до финалите. Ето, че съм тук! Завършвам осма и се гордея с постиженията си”, каза младата физиотерапевтка след като напусна Арената завинаги.

Завръщането на Георги и Ралица в Резиденцията предизвика смесени реакции сред останалите финалисти. Джаферович искрено се зарадва на Ралица, докато Гого разкри, че би предпочел тя да бъде елиминирана. Филип, от своя страна, се притесни от победата на Георги, когото определи като най-голям конкурент сред номинираните състезатели.

Зорница: В „Игри на волята“ най-много ми липсваше моят приятел

Ще успее ли Георги да се съюзи с Филип и Гого или ще продължи да играе сам? Как ще се развият отношенията сред финалистите? Кой ще триумфира в индивидуалната битка и ще спечели имунитет? Кой ще изпуне своята кула на земята и ще стане първият номиниран? Втори съвет на финалистите в “Игри на волята: България” - днес в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.