Не пропускайте финалните епизоди на криминалната драма тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Елена не е на себе си след разкритата тайна, че собственият й баща играе двойна игра и е замесен в нелегалния бизнес с токсични отпадъци, внасяни от Италия. Тя се чувства длъжна да му постави въпроса ребром и очаква да чуе истината. След уклончивия му отговор, Давидова не може да чака повече и тайно прониква в щабквартирата на генерала, за да я претърси. Какво съдържат иззетите от там важни документи и ще открие ли в тях необходимите доказателства? Елена е поставена пред най-тежкия избор – да го предаде или да скрие данните, с които разполага. Готова ли е да се изправи срещу баща си и да го арестува, или ще му даде още един шанс?

Каква е мисията на завърналия се Борис в „Братя“?

Попаднала зад решетките на следствения арест, Йосифова започва да осъзнава много неща, които дори не са й хрумвали преди, докато е живяла свободно. Тя си дава сметка, че принудителното й включване в престъпната схема с боклука не може да заличи собствената й огромна вина за всичко, което е извършила, много преди да срещне Карамитев. Ива за пръв път вижда в себе си причината да застане на тъмната страна. А именно, прекомерното й желание за власт, нейната отмъстителност и най-важното – неумението да прощава и да изпитва смирение. Разбрала урока, отчаяната жена опитва да пребори себе си и предлага на Лора да осинови бебето й, с пълното съзнание, че, ако тя приеме, детето ще бъде отгледано в семейството на най-големия й враг: Денис Топал. Тежкото решение за Ива не е лесно и за самата Лора, загубила навремето бебето си точно заради съпруга на своята приятелка. Как ще отговори Лора на съдбовната молба и ще се съгласи ли на осиновяването?

Стела Ганчева: Финалът на „Братя“ крие големи изненади

След мистериозното изчезване на Карамитев от залата, Денис открива ключодържателя на Еди Хаим в коридора на сградата и вече е убеден, че Давидов е поръчал отвличането на Филип. Но, докато се опитва да принуди генерала да го пусне, Светла успява да се добере до информацията, че Карамитев е приет по спешност в софийска болница, в тежко състояние. Ще успее ли да се закрепи Филип и може ли случаят му да има общо с изчезването на Акарди от вкъщи, което Светла с ужас констатира?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.