Зрителите могат да гледат двубоите Швейцария – Камерун и Португалия – Гана в ефира на DIEMA и DIEMA SPORT 3

Пореден ден с вълнуващи двубои от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 предстои за футболните фенове. От 12:00 ч. стартира срещата между отборите на Швейцария и Камерун, а зрителите могат да я проследят на живо в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K. Час преди старта на мача, водещите на „Като за световно“ Лилия Мустакова и Ясен Деянов ще посрещнат първите си събеседници в новото високотехнологично студио. Бразилският треньор, който води елитен футболен отбор у нас Даниел Моралес и пристигащият директно от Казахстан футболист Милен Гамаков ще коментират двубоя от груповата фаза. Гости в студийната програма ще бъдат още ултрамаратонецът Краси Георгиев и  водещата на прогнозата за времето на NOVA Стефани Обадяру.

По-късно през деня, от 18:00 ч., предстои друг вълнуващ мач от престижния форум – този между Португалия и Гана. Даниел Златков, познат като „българския Роналдо“ и футболистът Тони Стоичков ще споделят своите очаквания и прогнози за двубоя. Специални гости в „Като за световно“ ще бъдат още водещата на „Събуди се“ Анна-Мария Конова и нежното присъствие в Ботев Пловдив Христина Драганова. Студиото стартира от 17:00 ч. в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K.

В края на предаването водещите Лилия Мустакова и Ясен Деянов ще разкрият новия въпрос от „Нашата игра“ – предизвикателството за футболни фенове, което носи вълнуващи награди. Правилно отговорилите ще участват в жребий, а победителят ще бъде обявен в ефир, както и на сайта Gong.bg

Не пропускайте да проследите най-важното от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.