Специални гости в „Като за световно“ ще бъдат футболни анализатори, спортисти и фенове

Два интригуващи двубоя от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022  ще могат да гледат зрителите в каналите на Нова Броудкастинг Груп през днешния ден. От 15:00 ч. стартира срещата между отборите на държавата домакин Катар и Сенегал, а мачът ще бъде излъчван на живо в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K. От 14:00 ч. в „Като за световно“ водещите ще посрещнат първите си събеседници - анализатора Денил Селимински, играещия в Полша доскорошен национал Божидар Чорбаджийски и Иван Атанасов - дългогодишен футболен треньор с опит в арабския свят. Гости в новото високотехнологично студио ще бъдат и две дами - футболният фен Бети Андреева от фенклуба на Челси у нас, както и моделът, който разбира от футбол - Таня Кузманова.

Вторият двубой за деня, който ще бъде излъчен пряко в каналите на Нова Броудкастинг Груп е между Англия и САЩ. Интригуващата среща е с начален час 21:00, а своите прогнози и анализи в студиото на „Като за световно“ ще дадат бившият футболист на Левски Владимир Гаджев и футболистът в МЛС САЩ Станислав Иванов. Мачът ще коментират още специални гости – журналистът и водещ на „Голямото преследване“ Ники Кънчев, преследвачът с енциклопедични знания Мартин Иванов (Черният Рицар) и красивата актриса от криминалната драма “Братя” Даяна Ханджиева.

В края на предаването водещите Лилия Мустакова и Ясен Деянов ще разкрият новия въпрос от „Нашата игра“ – предизвикателството за футболни фенове, което носи вълнуващи награди. Правилно отговорилите ще участват в жребий, а победителят ще бъде обявен в ефир, както и на сайта Gong.bg

Не пропускайте да проследите най-важното от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.