Промените в Изборния кодекс във фокуса на предаването тази събота

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Парламентарните раздори на прага на мандата. Камък, ножица, хартия – кое може да счупи бъдещите коалиции. Социологът от Тренд ЕВЕЛИНА СЛАВКОВА.

За кохортите в политиката и формулите в управлението. И още – как ще действа дерогацията на руския петрол - председателят на комисията по икономическа политика МАРТИН ДИМИТРОВ от Демократична България.

На лов за педофили в мрежата. Защитени ли са децата ни, когато застанат зад компютъра. Началникът на отдел „Киберпрестъпления“ към Националната следствена служба СВЕТОСЛАВ ВАСИЛЕВ.

Могат ли политическите партии да постигнат компромис за редовен кабинет. Има ли опасност за парламентарния модел на демокрацията. Говори президентът в периода 2012 – 2017 година РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ.

Челен сблъсък между БСП и партиите на промяната. Войната на червената роза през погледа на БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ от БСП.

Могат ли Продължаваме промяната и Демократична България да съставят правителство на малцинството. РАДОСЛАВ РИБАРСКИ  от "Продължаваме Промяната".

Ще успее ли ГЕРБ да реализира първия мандат и да излъчи редовен кабинет. Депутатът от партията ДЕНИЦА НИКОЛОВА.

Белези от свободата. Младата гвардия на българската демокрация - АЛЕКСАНДЪР КАРАКАЧАНОВ, основател на Зелената партия и син на бившият партизанин генерал Панайот Каракачанов.

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 26 ноември, по NOVA NEWS.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.