Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Адреналин, напрежение, удовлетворение, понякога разочарование. През много чувства и емоции преминават участниците в тв играта „Голямото преследване“. Залогът е да избягат от Преследвача, а наградата – зависи от риска, който поемат. Запознайте се с играчите в днешното издание:

Екатерина Цекова е на  48 години от София. По професия е юрист. В момента работи като главен готвач в ресторант. Обича да експериментира с кухни от различен произход.  Една от големите й мечти е да отвори собствено заведение - тип „street food“, но да предлага специалитети като език в масло, уши, мозък, бузи и други. Надява се в играта „Голямото преследване“ да спечели достатъчна сума, за да започне  този бизнес.

Бизнес анализатор, служител в аварийна помощ, мениджър и търговец в опит да „заковат“ всички верни отговори в „Голямото преследване“

Димитър Беров е на 42 години от София. Завършва за режисьор, но сега се занимава като монтажист на свободна практика и като специалист IT поддръжка. Участва в предаването, защото иска да провери докъде ще стигат знанията му. Освен това загубва бас - условието било участие в тв предаване и Димитър решава да се пробва в „Голямото преследване“. Иска да спечели между 2000 лв. и 5000 лв., за да преоборудва компютъра си.

Мартин Христов е на 32 години, роден във Видин, но живее в София.  Завършва  Националния военен университет „Васил Левски“ във  Велико Търново. Работи като валутен дилър във финансова къща. Мартин е републикански шампион по самбо в неговата категория. От играта „Голямото преследване“ се надява да спечели 30 000 лв., за да сбъдне една голяма своя мечта. Мартин иска да посрещне Нова година на плажа в Австралия, след което - да посети финала на откритото първенство по тенис „Australian Open“.

Приложник, археолог, електротехник и икономист обединяват знания за превземане на финала в „Голямото преследване“

Иван Иванов на 19 години от Пазарджик. В момента е студент в специалност „История и философия“ в СУ. Обича да обикаля по света, но и в България. Играе волейбол, футбол и пише стихотворения. Често посещава спортни събития. Иван се устремява към печалба от 2500 лв., с която иска да  издаде собствена книга.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.