Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Възрастта и професионалният опит са без значение, ако имате натрупани знания и искате да покажете на какво сте способни. Тогава сцената на тв играта „Голямото преследване“ е вашето място. А тази вечер излизат други смели и уверени в себе си участници:

Виолина Шулева е на 30 години от София. Завършва специалност „Международни финанси“ в УНСС. В момента Виолина е кадър на международна компания, в която работи с английски и испански език. Участничката много обича да пътува. Иска да спечели 20 000 лв., за да може да направи  ремонт вкъщи и после да пътешества.

Готвач, монтажист, валутен дилър и студент сформират пъстър отбов в „Голямото преследване“

Андреан Веселинов е на 38 години от Казанлък. Работи в IT сферата. Семеен е и има две деца.  Неговата  мечта е да осъществи околосветско пътешествие. Засега всяка година пътува със семейството си на различни дестинации. Андреан споделя, че винаги е имал късмет в живота и се надява и в играта да е така. Прицелва се в сума от 10 000 лв., която ще използва за пътувания.

Момчил Яворов е на 27 години от Троян, но живее в София. По професия е авиационен инженер, работи като ръководител полети. Обича да пътува и да спортува - кара ски и практикува колоездене. Отскоро е сгоден. В играта влиза с амбиция да спечели 5000 лв., които би похарчил за хобитата си.

Бизнес анализатор, служител в аварийна помощ, мениджър и търговец в опит да „заковат“ всички верни отговори в „Голямото преследване“

Константин Попов е на 39 години от София. Завършва в Пловдив, специалност „Хранителни технологии“. Реализира се в сферата на маркетингa - обработва данни с цел маркетингови изследвания. Хобито му е футболът, както и другите спортни занимания с топка. От играта „Голямото преследване“ Константин иска да спечели 2000 лв. за коледни подаръци.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.