Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Всеки делничен ден от 18:00 часа по NOVA четирима участници изправят сили от знания срещу тези на Преследвача. Вижте кои са хората, които ще играят тази вечер в „Голямото преследване“:

Икономист, IT специалист, ръководител полети и маркетолог влизат с устрем за победа в „Голямото преследване“

Милан Младенов на 41 години от Берковица. От доста време живее в столицата. Има две висши образования в специалност „Философия“ и „Право“. Работи като учител в средно училище, но после се преквалифицира. Към момента е в сферата на частния бизнес и се занимава с компютърна поддръжка. Хобито му е да следи научнопопулярни телевизионни предавания, както и да се потапя в исторически сведения. В играта идва с желание да спечели 3000 лв., с които да си покрие текущи разходи. Ако успее да вземе 10 000 лв, ще си купи кола.

Готвач, монтажист, валутен дилър и студент сформират пъстър отбов в „Голямото преследване“

Пламен Недев на 44 години. Роден е във Варна, но живее в София. Семеен е и има едно дете. Пламен е професионален шофьор – има категория „Е“, с която може да управлява пътно-строителни машини. В момента изкарва прехраната си като таксиметров шофьор.  Има голям афинитет към игрите, особено обича настолните и компютърните. Пламен е един от малкото играчи, представители на България в играта за пиене BeerPong. Досега е взимал участие в три международни турнира. Играчът идва в „Голямото преследване“, за да се бори за  10 000 лв, с които иска  да си купи голяма каравана и да обикаля из страната.  

Бизнес анализатор, служител в аварийна помощ, мениджър и търговец в опит да „заковат“ всички верни отговори в „Голямото преследване“

Мария Милошева на 27 години от Шумен. От студентските си години  живее в София и работи на три места едновременно. Мария е фитнес треньор, управител на заведение, а също така се занимава и с барокамери. Завършва  курс за парамедик, но не практикува. В момента следва магистратура  „Фитнес и здраве“ към НСА. Участничката се стреми да живее и да се храни здравословно и вярва, че това е най-добрата превенция срещу масовите заболявания. Има мечта да отвори заведение за здравословно хранене. Също така е доброволец  към платформата The Heroes, като вече има участия в над 5 мисии. В играта Мария идва с желанието да спечели 6000 лв, с които да стартира собствен бизнес.

Приложник, археолог, електротехник и икономист обединяват знания за превземане на финала в „Голямото преследване“

Орлин Георгиев на 63 години. Завършва институт за инженери в латвийската столица Рига. Орлин е един от шестимата авиоинженери в България с лиценз от Федералната авиационна администрация на САЩ. От 2010-та година е консултант на преводите във филмовата поредица „Разследване на самолетни катастрофи“, която се излъчва по National Geographic. Посетил е 65 държави и 15 щата в САЩ.  Има издадени две авторски книги - „Небесни пътеки“ и „Орлите в бури се каляват“. Орлин идва в „Голямото преследване“, за да спечели 10 000 лв и да отиде на екскурзия до Хаваите или до Малдивите.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.