Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Желанието и потенциала да покажете знанията си, може да ви доведат до сцената на тв играта „Голямото преследване“. Водещият Ники Кънчев и един от Преследвачите ще посрещнат играчите тази вечер, а те са:

Кирилка Шушкова, която е на  49 години и е от Благоевград. Завършва магистратура „Икономика на социално-културната сфера“, но в момента работи като пощальон. Отглежда сама сина си, който я записва да участва в „Голямото преследване“. Двамата обичат да ходят на почивки във Велинград, Сандански и други интересни места. Колкото и пари да спечели, Кирилка ще ги похарчи единствено и само за детето си.

Компютърен специалист, таксиметров шофьор, фитнес инструктор и авиоинженер влизат в играта „Голямото преследване“

Юлиян Лазаров е от София. По образование е машинен инженер, но по стечение на обстоятелствата, в момента е с научна степен „доктор по физика“ и работи като главен асистент в БАН. Хобито му е  риболовът. Обича да слуша хардрок и метъл музика. В миналото си Юлиян свири на тамбура цели 7 години и за малко не става музикант. Иска да спечели между 2000 лв. и 3000 лв., с които да отиде на екскурзия.

Рангел Колданов е на 30 години от София. Завършва „Международен бизнес и икономика“ в Лийдс, Англия. През 2016 -а се връща обратно в България и в момента работи като продуктов мениджър в компания за разработване на видео игри. Рангел обича да лети и да снима с дрон. Колекционира пощенски марки и български банкноти. Има канал в ютюб, в който говори по интересни и любопитни теми. От играта „Голямото преследване“ иска да си тръгне с печалба от 5000 лв. Сумата му трябва, за да отиде на мач от Световното първенство.

Икономист, IT специалист, ръководител полети и маркетолог влизат с устрем за победа в „Голямото преследване“

Янко Командов е на 37 години от София. Работи в склад за кафе. Споделя, че е преминал през различни позиции в професионален план и затова има натрупан значителен опит. Хобитата му са физиката, математиката, астрономията и футбола. Голям почитател е на футболен клуб „Левски“ София. Янко обича да влиза в диалог с хората, по теми, в които се чувства компетентен. Няма конкретно желание към големината на печалбата, но мечтае да си построи къща.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.