Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Влезте в играта „Голямото преследване“ заедно с четиримата нови участници. А ето и кои са смелчаците, готови да атакуват със знанията си Преследвача:

Цонка Харизанова е на 48 години от София. По професия е икономист и успява да се реализира професионално като финансов анализатор. Говори свободно три чужди езика – английски, френски, немски и има познания по още два – испански и руски. Затова не е изненада, че е работила като екскурзовод в продължение на 5 години. Цонка обича науката и книгите. От играта иска да спечели 3000 лв., за да ги вложи в пътуване с приятели до Кападокия.

Бивш военнослужещ, футболен историк, машинен инженер и стоматолог атакуват със знания „Голямото преследване“

Георги Филипов е на 25 години от София. В момента е студент. Семейството му е част от научните среди и Георги решава да продължи традицията. Има завършен бакалавър и магистър, в момента влиза в конкурс за докторска степен. Три пъти е номиниран за студент на годината - на университетско ниво и веднъж - на национално ниво. Притежава редица сертификати в областта на  информационната сигурност, маркетинга и  рисковите комуникации.

Участникът обича да прави неща, за които хората казват, че са невъзможни. Също така харесва да прехвърля лимитите на човешкото знание. Георги идва с амбиция да спечели 3000 лв., с които да отиде на  някоя интересна експедиция – например на куриозно място като Свалбард.

Доротея Стоянова е на 29 години от София. Работи като системен администратор на пробни операционни системи. Хобитата й са заниманията с компютри, слушането на рок музика и рафтингът. Доротея я член в рафтинг клуб и приключенията с рафтинг й носят невероятни емоции. От малка е фен на игрите и обича разнообразните занимания. Досега участничката е яздила камила в Сахара, минавала е с офроуд джип по пътя на ралито „Париж – Дакар“ и е била на снимачна площадка на филмовата сага „Междузвездни войни“. В „Голямото преследване“ Доротея идва, за да спечели 2000 лв., с които да се  впусне пак в рафтинг изживявания. 

Пощальон, главен асистент в БАН, продуктов мениджър и складов работник сформират отбор по знания в „Голямото преследване“

Любомир Любомиров е на 35 години от София. Има бакалавърска степен по „Библиотекознание и библиография“, но в момента работи като фитнес инструктор. Има над 10 състезания по културизъм и притежава титлата вицешампион на България по културизъм за 2014-та година. Едновременно с това начинание, Любомир развива и пекарна. От играта му се иска да си тръгне с 5000 лв., които да използва за пътуване и текущи нужди.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.