Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA.

Домакин в епизода на „Черешката на тортата“ в сряда е Димитър Лефтеров, който е поредния участник от „Игри на волята: България“. Продуцент, текстописец, танцьор и изпълнител, той е известен в музикалните среди като Митко Beats. Музикантът ще разкаже повече за хобитата и страстите си и ще организира менюто си около ястия, които може да приготвя и обича самият той да консумира.

Мирослава Профирова с вкусно родопско меню в „Черешката на тортата“

Салатата ще е с пресни зеленчуци, с печени патладжан и червена чушка. За предястие ще предложи боб със спанак и салата с моркови. Като допълнение към разядките, Митко ще замеси питка със сушен домат и маслини. Основното ще е телешко на плоча с гарнитура гриловани зеленчуци. За десерт артистът ще заложи на тиквеник, но по домашна бабина рецепта. С него Лефтеров хвърля ръкавицата към Мира и я предизвиква на съревнование.

Вкусна и здравословна вечеря с Ралица от „Игри на волята“ в „Черешката на тортата“

Ще успее ли Митко да открие приятели и сред участниците от другите племена от четвърти сезон на „Игри на волята: България“? Каква изненада е подготвил и ще одобрят ли идеята за синьо вино гостите? Кой ще спечели битката за тиквениците и как ще оценят представянето му, гледайте тази сряда вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.