Припомнете си тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Този вторник в епизода на „Голямото преследване”, четирима участници ще приемат предизвикателството да се справят с въпросите в играта. Ето и кои са играчите:

Статистик, програмист, икономист и инженер атакуват със знания в играта „Голямото преследване”

Велизар Гоцев е рекламист. Той е изключително щастлив от факта, че успява да превърне хобито си в професия. Велизар създава и управлява известен сайт с места за почивки. Голямата му мечта е да спечели 200 000 лв, с които да построи къща за гости.

Любомир Гутев притежава бизнес за производство на стъкла и стъклопакети. Женен е и има две деца. Сред любимите му занимания са четенето и посещенията на рок концерти. Книгите, които се гордее, че е прочел са от поредицата „100 книги, които всеки трябва да прочете”, както и най-голямата фентъзи поредица от над 500 000 хиляди страници. Любомир иска да спечели 20 000 лв, с които да заведе съпругата си на меден месец в Азия.

Проектант, учител по български език, куриер и застраховател в шеметно състезание по знания в „Голямото преследване”

Галин Ганчев се занимава с търговия на строителни материали. Баща е на две момчета и едно момиче. Галин се впуска в играта и се прицелва в печалба от 10 000 лв. с които иска да заведе голямото си семейството на екскурзия.

Зоя Бояджиева е учител в детска градина. Има голяма дъщеря, която живее в Швейцария и десетгодишно момиче, което проявява невероятен талант на футболното игрище. С евентуална печалба от играта, Зоя иска да покрие такса за семестър от магистратурата, която следва в момента и да купи хубави футболни обувки на малката си дъщеря. Ако сумата от печалбата е по-голяма, Зоя би я инвестирала в ремонт на къща.

Срещу кого от Преследвачите се изправиха днес участниците, кой стигна до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, този вторник от 18:00 часа по NOVA.