Припомнете си тв играта от ново поколение в сряда от 18.00 ч. по NOVA

В изданието на предаването в сряда отново ви предлагаме пъстър отбор от участници, готови да впрегнат знанията си на 100 процента и да елиминират Преследвача. Ето кои са хората, които превземат ефира довечера:

Веселин Велев е на 48 години от София. Управител е на фирма за производство на дограма. Семеен е и има момче на 19 години. Веселин е любител на спорта, в частност на футбола. Отскоро се увлича по градинарството и се занимава със засаждане на овощни дървета. Веселин идва в „Голямото преследване“ с желание да спечели 5000 лв., които да използва за „туризъм и емоции“ – иска да посети Прага, Будапеща – стари европейски столици.

Рекламист, бизнесмен, търговец и учител проверяват до къде стигат познанията им в „Голямото преследване”

Мартин Динев е на 29 години от София. Работи като IT в голяма американска компания и заема позиция супервайзер на техническия тим. Има приятелка, с която живее и отглежда цял зоопарк в дома си. Мартин се грижи за куче, две котки и заек. Тренирал е футбол, бокс и волейбол и има медали от всички тези спортове. Играчът иска да спечели 5000 лв., които ще оползотвори в пътуване до САЩ  и Египет.

Кристиян Михайлов е на 34 години. По образование е икономист, в момента работи като търговски представител на лекарства. Има две деца. Интересна част от живота му са десет дни, прекарани на лодка, като над 72 часа не е имал досег с цивилизацията. Работил е като спасител на атлантическото крайбрежие в Северна Каролина, САЩ. Като малък е бил състезател по картинг и е станал републикански шампион за възраст 14-16 години. Кристиян иска да спечели 5000 лв., с които мисли да се впусне отново в приключение с лодка, но този път извън Европа.

Статистик, програмист, икономист и инженер атакуват със знания в играта „Голямото преследване”

Десислава Симеонова е на 48 години от София. По професия е юрист. Разведена е и има син. Обича да пътува до непознати земи, които крият богата история.

При посещенията си в чужбина, откроява пътуването до Йерусалим, където се докосва до свети места и разнообразие от типове хора. Десислава се прицелва в сумата от 3000 лв., с които иска да посети остров Крит, люлката на Микенската цивилизация.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят тази сряда участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.