Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

Познатата телевизионна журналистка Биляна Гавазова, с богат опит и дълъг стаж в медийното пространство, ще открехне вратата към живота и началото на кариерата си в сряда. Биляна притежава множество награди за репортажите си в потребителската сфера, които са плод на много труд и усилия. Ще постави ли и плакета от „Черешката на тортата“ на рафта си, като победител в кулинарното риалити, зависи от представянето й, което предстои да видим тази сряда вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Вечеря, поднесена с много стил, с Мартин Димитров в „Черешката на тортата“

Домакинята ще заложи на традиционни продукти и ще сготви основно народни гозби, защото вярва в магията на българската храна. Телевизионната журналистка е изключително ангажирана в работата си и признава, че предпочита да приготвя бързи, но вкусни ястия за семейството си. Като предястия, Биляна ще постави на масата зелена салата, а за разядка кьопоолу. За основно е избрала ястие, за което е убедена, че всеки българин обича – традиционни гювечета с три вида месо, в глинени съдове. Десертът пък ще бъде лек трицветен крем по семейна рецепта, който ще приготви със свекървата си. Ефектът на домашната ракия ще бъде усетен мигновено и ще доведе след себе си цунами от смях, искрени разговори и положителни емоции.

Вълшебна и творческа вечеря, вдъхновена от Пабло Пикасо, с Константина Живова-Инли в „Черешката на тортата“

Ще успее ли да се докаже медийното момиче и какво е значението на думата гювече? Ще разкрие ли повече детайли за старта на кариерата си журналистката и ще допусне ли гостите и зрителите до личния си живот? Кой ще е изненадващият помощник в кухнята и с какви подаръци ще изпрати гостите си, гледайте тази сряда от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.