Припомнете си тв играта от ново поколение в четвъртък от 18.00 ч. по NOVA

Могат ли знанията на четирима души да успеят да преборят знанията на човека, който днес сяда на стола на Преследвача? Гледайте играта от ново поколение „Голямото преследване” и ще разберете. Тази вечер на сцената излизат една дама и трима мъже, готови да спечелят.

Велемира Тачева е на 37 години от Русе. В професионалния си път Велимира оставя маркетинг образованието, „захвърля” компютъра и се впуска в сферата на земеделието. В момента Велимира има оранжерии, в които отглежда домати, краставици и чушки. Има нужда от 10 000 лв., с които да закупи малък трактор. Ако успее да спечели повече пари, би отишла на екскурзия в Йордания.

Управител на строителна фирма, IT специалист, търговски представител и юрист завъртат въпросите в „Голямото преследване“

Борислав Ортакчийски е на 40 години от Пловдив. По професия е агроном. Занимава се с отглеждане на лозя и производство на вино. Едновременно с това, се грижи и за плантации с лешници. Участникът определя себе си като късметлия, тъй като вече е печелил голяма сума пари от лотарийна игра.

Янко Биков е на 36 години от Самоков. Завършва специалност „Право” в УНСС. Към момента работи в кантора като юрисконсулт. В играта „Голямото преследване” иска да спечели сумата от 5000 лв., с която да отиде на екскурзия.

Рекламист, бизнесмен, търговец и учител проверяват до къде стигат познанията им в „Голямото преследване”

Радослав Тодоров е на 40 години от София. Работи като машинист в столичното метро. Женен е и има едно дете. Ако спечели пари от играта, ще ги използва за пътуване.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, този четвъртък от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.