Епизодите на приключенската поредица ще се излъчват от понеделник до петък в 23:30 ч.

Изпълнено с приключения пътешествие във времето очаква зрителите с премиерния сериал “Безкрайност” - от 23 януари по NOVA. Хитовата поредица от създателите Ерик Крипке („Революция“, „Свръхестествено“), Шон Райън („Щитът“) и продуцентите на „Черният списък“ разказва историята на група авантюристи, които с помощта на машина на времето ще се опитат да осуетят плановете на тайнствен беглец. Ще се окаже ли мисията им успешна и ще успеят ли героите да разкрият мистерията, преди да е станало твърде късно, зрителите могат да проследят в епизодите на новия сериал - от понеделник до петък в 23:30 ч.

Мистериозният престъпник Флин (Горан Вишнич) краде тайна машина на времето, решен да разруши Америка, като промени миналото. Единствената надежда за спасение на света се крие в неочакван екип: преподавателката по история Луси (Абигейл Спенсър), войникът Уайът (Мат Лантнър) и ученият Руфъс (Малкълм Барет), които трябва да използват прототипа на машината, за да се завърнат в миналото и да осуетят плановете на злодея. Приключението ги отвежда до някои от най-вълнуващите, но и критични събития в историята, включително пътуване до Стария Запад, престой в Аламо, посещение на известния Световен панаир в Чикаго и кръстоносен поход в нацистка Германия. Пътят им се пресича с известни исторически икони като Джозефин Бейкър, Хари Худини, Ърнест Хемингуей и скандалните съперници Елиът Нес и Ал Капоне. Но всяка стъпка, която предприема екипът, е опасна и излага на риск бъдещето, защото промяната на едно събитие, променя всичко.

Звездата Горан Вишнич влиза в предизвикателния образ на беглеца Флин. Роденият в Хърватия актьор се радва на одобрението на критиката и успехи в театъра, телевизията и киното. Известен е най-вече с ролите си в медицинския сериал „Спешно отделение“ и филмите „Електра“ и „Мъжете, които мразеха жените“. В ролята на неустоимата преподавателка Луси влиза Абигейл Спенсър, която успешно гради име като актриса, писател и продуцент. Мат Лантнър, станал популярен с участието си в сериала „90210“, зрителите ще видят като нейното екранно изкушение Уайът. Образът на забавния учен Руфъс е поверен на актьора Малкълм Барет, позна от „Войната е опиат“, „Скъпи бели хора“ и „Гаджето на най-добрия ми приятел“. Сериалът “Безкрайност” печели номинация от наградите People's Choice Awards за най-добра нова ТВ драма и Teen Choice Awards за избор на телевизионно шоу и актриса (Абигейл Спенсър) в жанровете фентъзи и научна фантастика.

Не пропускайте началото на премиерния сериал „Безкрайност” на 23 януари, понеделник, от 23.30 ч. по NOVA.