БСП връща третия мандат на президента в понеделник

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

БСП връща третия мандат в понеделник. За знаците отвъд лидерската среща между Бойко Борисов и Корнелия Нинова и отсъствието на „Продължаваме промяната” и „Демократична България”. Анализ от политолога проф. Евгений Дайнов.

Възраждането на НДСВ. На живо от конгреса на партията – говори съпредседателят Станимир Илчев.

Арестът на последния мафиотски бос на Коза Ностра Матео Денаро. От Италия – изследователката на организираната престъпност професор Фелия Алъм.

След бруталния побой над секретаря на българския клуб в Охрид. Генезис на омразата – говори Любчо Георгиевски, председател на опожарения културен център „Иван Михайлов“ в Битоля.

Каква трябва да бъде българската позиция – лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Защо от БСП видяха в президентската власт заплаха за парламентарната демокрация. Зам.-председателят на парламентарната група на социалистите Иван Ченчев.

Продължаваме промяната отказаха да подкрепят бившите си коалиционни партньори от БСП. Какви са причините – депутатът от партията Радослав Рибарски.

След срещата между Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Каква може да е конфигурацията на компромиса – Костадин Ангелов от ГЕРБ.

Един президент и един премиер. За отношенията с Иван Костов, досиетата, приватизацията и загубата на изборите. Финалът на историята с президента до 2002 година Петър Стоянов в „Белези от свободата“.

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота по NOVA NEWS.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.