Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

На сцената на играта „Голямото преследване” тази сряда ще се изявят водещият Ники Кънчев, един Преследвач в неизвестност и четирима участници. Ето кои са те:

Виктор Стаменов на 26 години от Перник. Работи в транспортна компания за превоз на товари. Обича футбол, ски и тенис. Голям фен е на автомобилните състезанията от Формула 1. Виктор си мечтае да гледа на живо надпреварата между болидите и затова иска да спечели 10 000 лв от играта „Голямото преследване”.

Илияна Тасева на 35 години от София. По професия е икономист, в момента развива собствен онлайн магазин за автомобилни части. Илияна участва в драг автомобилни състезания между жени. Ако спечели пари в играта, би ги инвестирала в бизнеса си.

Боян Александров на 45 години от София. По професия е хотелиер. Женен е и има три момичета. Член е на локалния клон на най-старото дружество за хора с висок коефициент на интелигентност „Менса България”, както и на други клубове за знаещи. Боян иска да спечели 10 000 лв, с които да заведе семейството си в Дисниленд в Париж.

Калиопа Козовска на 30 години от Бургас. Завършва специалност „Международни икономически отношения”. Реализира се като финансист в чуждестранна компания с IT услуги. Готвенето е голямото й хоби, а в свободното време, Калиопа отпуска напрежението с йога упражнения. Иска да спечели 50 000 лв, с които да обиколи Япония.

Срещу кого от Преследвачите се изправиха днес участниците, кой стигна до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.