Гледайте тв играта в понеделник от 18.00 ч. по NOVA

Четирима участници са готови да атакуват със знанията си Преследвача. Ето кои са те:

Цонка Харизанова на 48 години от София.  По професия е икономист и успява да се реализира професионално като финансов анализатор. Говори свободно три чужди езика – английски, френски, немски и има познания по още два – испански и руски. Затова не е изненада, че е работила като екскурзовод в продължение на 5 години. Цонка обича науката и книгите. От играта иска да спечели 3000 лв,  за да ги вложи в пътуване с приятели до Кападокия.

Ватман, строителен инженер, търговец и литературен гид в отбор срещу Преследвача в „Голямото преследване”

Георги Филипов на 25 години от София. В момента е студент. Семейството му е част от научните среди и Георги решава да продължи традицията. Има завършен бакалавър и магистър, в момента влиза в конкурс за докторска степен. Три пъти е номиниран за студент на годината – на университетско ниво и веднъж – на национално ниво. Притежава редица сертификати в областта на  информационната сигурност, маркетинга и  рисковите комуникации.

Участникът обича да прави неща, за които хората казват, че са невъзможни. Също така харесва да прехвърля лимитите на човешкото знание.  Георги идва с амбиция да спечели 3000 лв, с които да отиде на  някоя интересна експедиция – например на куриозно място като Свалбард.

„Голямото преследване“ се завръща на 6 февруари с втори сезон и нов преследвач по NOVA

Доротея Стоянова на  29 години от София. Работи като системен администратор на пробни операционни системи. Хобитата й са заниманията с компютри, слушането на рок музика и рафтингът. Доротея e член в рафтинг клуб и приключенията с рафтинг й носят невероятни емоции. От малка е фен на игрите и обича разнообразните занимания. Досега участничката е яздила камила в Сахара, минавала е с офроуд джип по пътя на ралито „Париж – Дакар“ и е била на снимачна площадка на филмовата сага „Междузвездни войни“. В „Голямото преследване“ Доротея идва, за да спечели 2000 лв, с които да се  впусне пак в рафтинг изживявания. 

Любомир Любомиров на 35 години от София. Има бакалавърска степен по „Библиотекознание и библиография“, но в момента работи като фитнес инструктор. Има над 10 състезания по културизъм и притежава титлата вицешампион на България по културизъм за 2014-та година. Едновременно с това начинание развива и пекарна. От играта му се иска да си тръгне с  5000 лв, които да използва за пътуване и текущи нужди.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ този понеделник от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.