Припомнете си тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Знанията са поставени на пиедестал в тв играта „Голямото преследване“. В стола на Преследвача застава един от четирима добре подготвени играчи. В битката срещу Преследвача, всяка делнична вечер от 18:00 часа по NOVA, влизат  четирима участници, готови да се борят докрай. Ето ги и тях:

Цветомил Николов на 60 години от Златоград. Живее в София. Дядо е на цели четири внучета. Завършва Художествената гимназия за приложни изкуства в Смолян. Има разностранни интереси: футбол, кръстословици, судоку, занимателна математика, но обича и предизвикателствата. В „Голямото преследване“ Цветомил се устремява към печалба от 5000 лв, с която иска да зарадва внуците си, като им организира обща среща, понеже две от тях живеят в Гърция, третото в Дания, а четвъртото в България. С парите Цветомил ще заведе всичките деца на море, например.

Финансов анализатор, студент, системен администратор и фитнес инструктор превземат сцената на „Голямото преследване“

Станимир Господинов на 30 години от Раднево, но се мести и заживява в София. По професия е  археолог.  В момента работи като спортен трейдър. Женен е и има близнаци на близо 3-годишна възраст. Станимир смята, че сумата от 2000 лв ще му е достатъчна да заведе жена си на вечеря и да подпомогне разходите около децата. 

Румен Коджабашийски на  49 години от Дупница. Работи и живее в София. Разполага с много квалификации – има шофьорска книжка, професионална категория С, електротехник е, ВИК техник, ловджия. Играл е в много предавания за парични печалби и няма намерение да пропусне и това. Ако успее да си тръгне с някаква сума, ще заведе семейството си до „Алеята на славата“ в Лос Анджелис за 50-годишния си юбилей догодина.

Ватман, строителен инженер, търговец и литературен гид в отбор срещу Преследвача в „Голямото преследване”

Наталия Тимова на 31 години от София. Икономист по професия, който успява да се реализира като такъв в структурата на  Държавна институция. Хобитата са й да свири на пианo и да танцува.  Определя се като верен приятел. Мечтае да отиде в Бразилия и затова са й необходими 5000 лв, които се надява да спечели.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, този вторник от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.