Гледайте тв играта в сряда от 18.00 ч. по NOVA

Всички участниците в играта „Голямото преследване” искат да покажат знания, да си тръгнат с големи печалби и благодарение на тях, да успеят да реализират мечтите си. Разбира се, за да се случи това, играчите трябва да застанат пред един от Преследвачите и да успеят да избягат от неговите знания. Ето и кои са хората, които днес ще изпробват знанията си  срещу тези на Преследвача:

Даниел Анев е на 30 години от София. Работи като счетоводител във фирма за безалкохолни напитки. Признава, че има малко знания, но в много области и иска да изпробва печеливша ли е тази стратегия.

Приложник, археолог, електротехник и икономист обединяват знания за превземане на финала в играта „Голямото преследване“

Николай Недков е на 58 години от Русе. Завършва специалност „Информационни технологии” и сега работи като системен администратор в русенска болница. Интересува се от литература и спорт. Колекционира книги, а понякога и пише. От играта „Голямото преследване” иска да спечели 10 000 лв., с които да ремонтира банята вкъщи и така да зарадва жена си.

Денис Олегов е на 24 години от София. Завършва в Русия, специалност „Международни отношения”. В момента е ръководител на литературен клуб, занимава се с преводи на художествени произведения.  Също така, Денис пише стихове. Има интереси в областта на историята, географията, философията, спорта. В играта залага на сумата от 5000 лв., с която иска да пътува из Европа.

Финансов анализатор, студент, системен администратор и фитнес инструктор превземат сцената на „Голямото преследване“

Бисер Радев е на 32 години от Плевен. Работи като IT специалист. Музиката и елетронните игри са неговата страст. Любопитно е, че Бисер израства в многодетно семейство. Той е най-малък от общо петима братя. Към момента,  Бисер е баща на две деца. Сред големите си успехи определя титлата републикански шампион по спортно ориентиране. Участникът иска да си тръгне от „Голямото преследване” със сумата от 10 000 лв. С парите мисли да закупи компютърни части за електронните игри, както и да отиде на екскурзия в Алжир.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.