Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Преследвачите от елитния клуб на „Голямото преследване“ са хора с феноменална памет и много познания, а тяхната цел е да „гонят“ и „хващат“ участниците. Дали играчите днес ще се справят с предизвикателството? Ще разберем тази вечер, а дотогава ви ги представяме:

Чезаре Хлебарски е на 22 години от София. Завършва спортно училище и играе професионално футбол. Към момента работи като шофьор и ментор в една от най-големите фирми за доставка на хранителни и нехранителни продукти в страната. Обича да шофира и има изминати над 50 000 км за три години. В „Голямото преследване“ идва, за да докаже на приятелката си, че може да се справи. Ако спечели 5000 лв., ще заведе семейството си на почивка.

Търговец, лекар, историк и психолог сформират отбор в играта „Голямото преследване“

Валентина Петрунова е на 34 години от София. Завършва за дизайнер, като има втора степен квалификация по конструиране и моделиране на облеклото.  Работи в магазин за италианска мода, но в момента е по майчинство, за да отглежда второто си дете.  В свободното време обича да пие кафе и да си бъбри със съседките. Определя се като „луда глава“. Голямото й дете я мотивира да участва в играта и ако успее да спечели 5000 лв., Валентина обещава да вдигне сватба с бащата на двете й деца.

Мария Мирчева е на 28 години от Самоков. По професия е PR специалист. Също така, се занимава с различни дейности като курсове по актьорско майсторство, танци и спорт. Участничката иска да спечели 10 000 лв. и да инвестира средства в помощ на деца, нуждаещи се от грижи. С малка част от сумата би завела съпруга си на екзотично пътешествие.

Снабдител, счетоводител, юрист и бизнесмен разиграват ходове за победа в „Голямото преследване“

Гергана Райнова е на 31 години от Сливен, живее в Пловдив. Завършва „Стопанско управление“ във Варна, в момента работи като специалист продажби в една от водещите куриерски фирми в страната. Пише стихове от дете, в миналото е играла шахмат и има много спечелени медали. Гергана е живяла  8 години в Шотландия, като там за първи път гледа тв формата „Голямото преследване“. Иска да спечели 3000 лв. за екскурзия до Малдивите, но би рискувала и за по-голяма сума.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.