Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Играта „Голямото преследване“ ви предлага добро настроение, познания в различни сфери на живота и напрегната надпревара между участниците и Преследвача. Вижте кои са играчите днес:

Любомир Иванов е на 60 години, роден и израснал във Велинград, живее в  София. По професия е инженер, към момента работи като охрана в голяма фирма. Хобитата му са: спорт, плуване, шахмат и чужди езици. Любомир се надява да спечели 5000 лв., с които да успее да  пътува у нас и в чужбина.

PR-специалист, икономист, собственик на заведение и специалист човешки ресурси играят за победа в „Голямото преследване“

Петър Василев е на 37 години от Пловдив. Работи като счетоводител. Женен е от 3 години. Любимите му занимания са футбол и кино. Петър е голям фен на „Челси“. Ходил е няколко пъти до Лондон, за да гледа мачове на любимия си клуб. Последно участникът е бил там 2017 година, когато „Челси“ става шампион. Така Петър става свидетел на последния мач на легендата Джон Тери и на спечелването на титлата. Играчът се надява да спечели 10 000 лв., които ще използва за пътуване извън Европа.

Живко Гърков е на 56 години от град Средец. Завършва Химикотехнологичния и металургичен университет в София и се дипломира като инженер – химия и металургия. От 24 години работи в сферата на пожарната безопасност, от които 15 години е началник. Понастоящем Живко е пенсионер, но продължава да работи това, което разбира най-добре – материята пожарна безопасност. Женен е от 33 години и има две големи дъщери. В „Голямото преследване“ иска да играе срещу Черният рицар – и двамата се фенове на „Ливърпул“. Живко се устремява към печалба  от поне 5000 лв., с които смята да отиде до Камбоджа и да посети храма Ангкор Ват. Ако сумата е по-малка, ще отиде до Прага и Будапеща.

Програмист, икономист, учител и социален работник се впускат в „Голямото преследване“

Апостол Славов е на 53 години от Пловдив. Завършва Националния военен университет „Васил Левски“ във  Велико Търново. Професията на полицай е негово призвание, но през 2020 година регистрира собствена фирма и започва да се занимава с консултантска дейност. Апостол иска да спечели 1777 лв., които да използва за екскурзия.  Надява се на сцената на „Голямото преследване“ да се изправи  срещу Черният рицар.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.