Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Понеделник е времето да посрещнем новите участници в първото издание на играта „Голямото преследване“ за тази седмица. Запознайте се с тях:

Силвия Илиева е на 35 години от София. Завършва магистратура „Спортна журналистика“, но не успява да се реализира в това направление. В момента работи в сферата на медицината. Омъжена е и има едно дете. Най-голямата й страст е футболът. Голяма фенка е на ФК „Манчестър Юнайтед“. Участничката споделя, че ще рискува за по-голямата сума. Ако спечели, част от парите ще дари за бездомни животни. Голямата мечта на Силвия е да посети  Ню Йорк, за което са й необходими 15 000 лв.

Охранител, управител, спортен анализатор и икономист влизат в надпреварата за знания „Голямото преследване“

Йордан Кръстев е на 34 години. Роден във Велико Търново, живее в Самоков. Работи в сферата на туризма и хотелиерството, като в момента е мениджър в най-големия хотел в Боровец. Йордан говори четири чужди езика. От деветгодишен е на сцена, прави анимации по хотелите и не се срамува от присъствието на публика. В „Голямото преследване“ иска да спечели 10 000 лева, които ще използва за пътуване до Бахамите, в компанията на жена си.

Димитър Йоцев е на 30 години от София. Завършва Софийската професионална гимназия „Джон Атанасов“.  Семеен е и има дъщеря на 5 години. Работи като специалист алуминиеви профили за автомобилната индустрия от 18 години  насам. Хобито му е риболовът, като Димитър има доста участия в състезания по риболов. Участникът иска да спечели 10 000 лв., като планира да ги похарчи за риболов и пътешествия.

Четири необикновени дами превземат „Голямото преследване“

Иван Първанов е на 49 години от село Мерданя. Завършва магистърска степен в специалност  „История на България“. Иван работи като журналист и писател. В играта иска да се изправи срещу Дама Пика, защото според него тя предразполага играчите към спокойствие. Участникът се надява да спечели 8000 лв., които да инвестира в ремонт на дома си.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.