„РеВизия“ започва на 1 май с водещ Йордан Бързаков

Ново икономическо предаване ще предложи новинарският канал NOVA NEWS от 1 май.  Всеки понеделник и петък от 18:20 ч. „РеВизия“ ще представя на зрителите теми от икономическия живот в България и света по достъпен начин. Водещ на предаването ще бъде журналистът с доказан опит в отразяването на теми от сферата на икономиката, финансите и енергетиката – Йордан Бързаков.

Всяко издание на „РеВизия“ ще бъде посветено на конкретна тема, която ще бъде дискутирана по интерактивен и задълбочен начин. Своят коментар водещият ще дава в началото на предаването, а след това ще посреща в студиото авторитетни гости със задълбочена експертиза в областта на икономиката и политиката. В специален сегмент ще бъдат обобщавани последните бизнес новини.

„В българския телевизионен ефир все още няма предаване, което да говори за икономика и финанси, така че всички да разберат, че този свят не е самодостатъчен, а зависи от тях и работи за тях. В "РеВизия" ще търсим отговорите на сложни въпроси, които засягат всички нас. Ще опитаме да направим икономиката и финансите освен важни, интересни“, споделя водещият Йордан Бързаков.

Йордан Бързаков е журналист с над 10-годишен опит в различни проекти и онлайн медии. В последните 4 години той работи в Клуб Z. Работата му е свързана основно с икономическа и финансова журналистика, следи тясно теми, свързани с енергетиката и строителството. Професионалните му интереси го отвеждат на редица международни и вътрешни конференции и събития, задава, коментира и анализира макроикономически въпроси, както и такива от света на новия енергиен преход – зелена енергия и алтернативни източници на енергия. Носител е на втора награда в конкурса за чиста журналистика „WebReport” за 2020 г.  в категория „Общество“. Йордан е възпитаник на Факултета по журналистика и масови комуникации на Софийския университет "Климент Охридски".

Гледайте „РеВизия“ с водещ Йордан Бързаков от 1 май, всеки понеделник и петък, в 18:20 ч. по NOVA NEWS.