Eпизодите на поредицата ще се излъчват от 24 май всяка сряда, четвъртък и петък от 21:00 ч.

С много екшън и драматични ситуации следващата сряда (24 май) в ефира на NOVA стартира премиерният сериен хит „Престъпен рай“. Епизодите на впечатляващата американска поредица, заснета изцяло във Филипините, ще се излъчват в сряда, четвъртък и петък от 21:00 ч. В криминалния сериал известният актьор и музикант Крисчън Кейн влиза в ролята на бивш агент от американската Агенция за борба с наркотиците, принуден да излезе в преждевременна пенсия. Неочаквано героят се оказва въвлечен в свят, изпълнен с опасни хора и смъртоносни ситуации, които ще го накарат да преосмисли живота си.

Бившият агент под прикритие Алекс Уокър се отправя към един видимо спокоен живот във Филипините, след като здравословното му състояние налага ранното му оттегляне от служба. Реалността обаче му поднася лоша изненада – мечтаният оазис вече е луксозна дестинация, в която уединението се превръща в мираж. Скъпите хотели, луксът и блясъкът на острова привличат богатия, влиятелен и понякога престъпен елит на света, който често се сблъсква с Алекс. Противно на лекарските указания, героят се оказва въвлечен в опасни случаи, в които използва уменията си на дългогодишен агент, за да се справи с лошите, изпречили се на пътя му.

Звезда с над 20-годишна кариера в телевизията и киното, Крисчън Кейн вдъхва живот на Алекс Уокър по вълнуващ начин, преминавайки с лекота от образа на наивен чаровник до този на екшън герой и обратно. Към талантливият актьор в сериала се присъединяват и звездните му колеги Саманта Ришел и Артър Акуня в ролите на неизменните приятели на Алекс Кай Мендоса и Ернесто Аламарес. „Престъпен рай“ е създаден от добре познатия Дийн Девлин („Старгейт“, „Годзила“ и „Денят на независимостта“) съвместно с Гари Розен, Марк Роскин и Рейчъл Олшън-Уилсън. Заедно те успяват да превърнат поредицата в дестинация, която зрителите ще поискат да посещават отново и отново.

Проследете тропическите вълнения на бившия елитен агент в епизодите на премиерния сериал „Престъпен рай“ от 24 май, сряда, в 21:00 ч. по NOVA.