Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" във вторник от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ тази вечер ще е бизнес дамата Ивет Григорова. Усмихнатата и позитивно настроена откривателка на модели, която е за първи път в кулинарното предаване, отваря за гостите дома си. За гордата майка на две красиви дъщери, едната от които е популярната актриса Луиза Григорова, здравословното хранене е от голямо значение. Тя ще се постарае да сготви нискокалорична, красива, вкусна и балансирана храна.

Домашна храна, с щипка артистичност от Александър Балкански в „Черешката на тортата“

Менюто й започва с микс от зелени салати, чери домати и пармезан. За предястие Ивет се спира на три вида брускети, шишчета от провалоне, панчета и ананас. Основното й ястие ще е възможно най-нискокалоричната риба – филе от риба треска, приготвена върху канапе от лимони. Десертът, който дамата смята да направи е торта, с бита сметана, бял шоколад, гарнирана с горски плодове. Бизнесдамата държи на естетиката и ще се погрижи масата и храната й да са на високо ниво.

„Черешката на тортата“ отключва въображението следващата седмица

Как е попаднала в модния бизнес и какъв е пътят, който е извървяла до модните агенции? Ще провокира ли шеф Манчев с включването на авокадо в салатата? Ще прегърнат ли участниците предложенията и темите на разговор на Иво Димчев и как ще приемат изненадата, приготвена им от домакинята? Колко точки ще получи Ивет Григорова в края на вечерта и ще плени ли сърцата на гостите си, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.