Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" в сряда от 20.00 ч. по NOVA

В сряда вечер домакинът на „Черешката на тортата“ журналистът Филипа Огнянова ще заложи на ястия, които обича и знае как да приготвя. Амбициозната телевизионна водеща не се заема с неща, които не умее и за да е сигурна в крайния резултат, разчита на правилото, което гласи "предварителната подготовка, предотвратява провала на представлението". Обичаща разнообразието, Филипа влага сърце и душа в професията си на новинар, където динамиката е изключително висока. Какво представление е подготвила журналистката и как ще посрещне гостите си, предстои да видим в епизода на кулинарното предаване тази вечер.

Нискокалорично меню, с италиански привкус от Ивет Григорова в „Черешката на тортата“

Домакинята ще предложи амбициозно меню, изградено около домашна питка, замесена по рецепта на баба й. За начало на масата ще има салата от розови домати със зелен лук и маслини. Следват цели три разядки: „Хайдари“ с пресен джоджен, втора с ябълки, варени яйца и къри, и трета тиквички с чесън и копър. За основното Филипа ще се конкурира с ястието, поднесено от Александър. Перфекциониста в кухнята ще сготви своя интерпретация на свински джолан, предварително маринован с водка, мед, горчица и сос „Уорчестър“, с гарнитура гриловани зеленчуци. Десертът ще е крем маскарпоне, с цедено кисело мляко и горски плодове.

Домашна храна, с щипка артистичност от Александър Балкански в „Черешката на тортата“

Кой е галеникът на масата и ще продължи ли с провокативните въпроси Иво Димчев? С какъв жест Филипа ще се опита да го поглези? Какви подаръци е подготвила амбициозната домакиня и ще бъдат ли впечатлени от изненадата й, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.