Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" във вторник от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е актьорът Явор Бахаров, който вече е участвал в кулинарното риалити, но този път ще разкрие различна своя страна. Домакинът си пада по предизвикателствата, обича да пробва нови неща и по тази причина няма да се страхува от провала в кухнята. Загрижен за спокойствието на останалата част от компанията, която се притеснява от големи кучета, актьорът решава да ги посрещне в апартамент на свой приятел. 

Домашни ястия по две от Симона Петрова-MONA в „Черешката на тортата“

Менюто му започва с любимата му пролетна зелена супа от лапад, киселец и други зелени растения, последвана от салата. За предястие Явор се спира на пресни задушени картофи, а изненадата за вечерта ще е основното блюдо, което ще представлява свински уши с ананас и красавица, приготвени по африканска рецепта. Още едно основно месно ястие ще присъства на масата за радост на Тома и това ще са свински гърди. Актьорът се заема с амбициозната задача да приготви за първи път в живота си веган торта за десерт. Ще очаква ли помощ от Бога на кулинарията или ще следва съвети от приятел, гледайте в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер.

Творчески размах и артистичност в „Черешката на тортата“

Какви самопризнания и съдбовни разкрития ще направи домакинът и ще се впечатлят ли гостите? Какви други изненади е подготвил артистът и надценил ли се е с приготвянето на всички гозби, които е предвидил? Колко точки ще получи Явор Бахаров в края на вечерта, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.