Припомнете си епизода на кулинарното риалити този вторник от 20.00 ч. по NOVA

Домакиня в „Черешката на тортата“ днес ще е русокосата фурия Мария Елена Инфантино. Тя ще се опита да пренесе компанията в Италия, като пресъздаде бохемските италиански вкусове. Баща й е италиански композитор, създал музиката към кино шедьовъра „Кръстникът 2“, а майка й българка - оперна певица. Въпреки че живее в Рим Мария Елена получава френско образование. Артистичната блондинка е изучавала актьорско майсторство в Лондон, а по-късно се премества сда живее в Лос Анджелес.

Домашна вкусна храна, с щипка магия от DJ Ivan в „Черешката на тортата“

Менюто е тематично и подчинено на страната, в която израства актрисата. Тя е решена да докаже, че готвенето е измислено в Италия и усъвършенствано във Франция. За нея храната е като подарък към живота и приятелите. Приготвя я с удоволствие и я раздава с радост. Вечерята започва с брускети придружени с аперитив пинцимонио, последвани от паста с морски дарове - pasta con le cozze. Домакинята планира да изчисти и освежи небцето на гостите си от предястията чрез сорбе с лимон и мента. За основно тя е избрала лаврак с гарнитура от аспержи. На финала небцето на гостите ще бъде погалено отново със сорбе, но този път от танджерин и шоколад.

Вечеря с импровизации, гарнирана с люти чушлета, от Борислав Чучков в „Черешката на тортата“

Ще усетят ли романтиката във въздуха и с какви теми ще се забавляват гостите тази вечер? Каква изненада е подготвила артистичната домакиня и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA. 

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.