Припомнете си епизода на кулинарното риалити този петък от 20.00 ч. по NOVA

Певицата Калина Баткова, дъщеря на адвокат Тодор Батков, с артистичен псевдоним K.LINA е последният участник за седмицата в „Черешката на тортата“. Младото момиче притежава вроден усет към изкуството, естетиката и красотата. Обича да рисува, свири и пее. Въпреки че е дебютант в предаването, тя ще покаже завидни кулинарни умения и ще спечели сърцата на компанията с изискано меню и топло отношение. K.LINA няма претенции, че е професионалист-готвач, но ще се постарае да изпълни точно рецептите и менюто, което си е подготвила и дори замесва домашна питка. Кой ще й е помощник в кухнята и чий съвети ще следва?

Вкусно меню, подчинено на суровоядството, от Кали в „Черешката на тортата“

Домакинята ще приготви истинско средиземноморско изкушение като за основно ще заложи на риба фагрита и пилешко месо с пушена скаморца. Предястията са типично средиземноморски -  зелена салата с дресинг от медена горчица и скариди саганаки – по рецепта на брат й. Завършекът на вечерта ще е интересна торта Зайо Байо, в която основната съставка ще са свежи моркови.

Импровизирани рибни аламинути от Коцето Калки в „Черешката на тортата“

Какви изненади е подготвила K.LINA за музикалната компания и ще оценят ли гостите подаръците, които ще получат?

Кой ще заеме първото място в кулинарната надпревара тази седмица и ще си тръгне с плакета от шеф Манчев, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.