Водещият повдига завесата на най-смешното предаване в ефира на NOVA, което за него е истински оазис в ежедневието

Репортерът Елизабет Методиева специално за „На кафе“ ни среща с водещия Димитър Рачков, който разкрива повече подробности за шоуто „С Рачков всичко е възможно“. 

„Случиха ми се много неща през последната година. Казваме обикновено, че бързо минава времето, но се замислих, че годината мина бавно за мен. Участвах във формата „Като две капки вода“. Стартира първи сезон на „С Рачков всичко е възможно“. Снимах филм за БНТ. Имам турне в момента. Животът ми е много динамичен. Винаги искам да си почивам, но като остана няколко дни ми става неспокойно. Не се оплаквам нито от работа, нито от живота, нито от съдбата, нито от това, през което съм минал“, признава водещият, който е рожденик днес.

Шоуто на Рачков се превръща в екстремна Арена

За второто предаване на „С Рачков всичко е възможно“

„Аз съм лицето, но зад мен стои огромен екип от продуценти, сценаристи (Иван Ангелов, който е в топ 3 на сценаристите в България), режисьори (Кирил Кирилов-Кико и Рафи Бохосян). Не е възможно да е на плещите на само един човек. Аз обирам позитивите и негативите. Надявам се да усмихвам хората в неделя вечер. Не обръщам внимание на критиката, а социалните мрежи са лоша и нехигиенични среда. Спрял съм да чета негативните коментари и според мен няма не оплют човек в България. Важното е да се чувстваш добре и да знаеш, че си си свършил качествено работата. За мен най-голямата награда когато изляза вечер от студиото, е да видя усмихнати лица и да ме спрат, за да ми благодарят, че съм ги усмихнал. Имам чувството, че предаванията, в които работя са като някакъв оазис не само за зрителите, но и за мен самия“, признава Рачков.

Нови игри, провокации и голяма изненада в „С Рачков всичко е възможно“

Водещият признава, че като всеки човек има тежки моменти, но според него няма право да пренася проблемите си върху зрителите. Това е професията на артиста. Всички артисти правят големи компромиси в личния си живот. Актьорът преди дни приключи снимките по филма „Всичко за сина ми“. Сценаристи на лентата са Христина Апостолова и Евтим Милошев, които създават текста специално за Димитър.

Рафи Бохосян: Целта на „С Рачков всичко е възможно“ е да накара хората да се забавляват

Ерген ли е водещият?

„Любовта изисква тишина и спокойствие. Аз не съм плейбой като Дарин Ангелов, Юлиан Вергов, Деян Донков. Това са хора, в които само като ги погледнеш, можеш да се влюбиш. Аз съм постоянно във всякакви връзки за жълтите медии, но не давам интервюта за личния си живот“, категоричен е по въпроса актьорът.

„Обръщайки се назад във времето си давам сметка, че съм голям късметлия, тъй като имам възможността да работя с хора, на които съм се възхищавал. Относно баджанаците… Веселин Маринов първо е много добър човек, второ е уникален професионалист. Той е човек, на когото винаги мога да разчитам. Това, което правим в „Като две капки вода“ е в името на зрителя. Няма толкова чист човек като Софи Маринова, която е и много смешна. Обичам да съм заобиколен от честни и чисти хора. Те са редки в последно време“, разказва за любимите му Веселин Маринов, Софи Маринова, Румен Угрински, които ще са част от финала на турнето на Рачков. Финалният концерт ще се проведе на 5 октомври в НДК.

Водещият разкрива, че не обича забраните, но си е забранил да се излага. Обича да има забрани, правила и да спазва законите.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.