Не пропускайте премиерния епизод на най-новата криминалната драма тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Тежък инцидент изправя пред невъзможен избор семейството на главната героиня в най-новия криминален сериал на NOVA. Актрисата Гергана Данданова, на която е поверена главната роля в поредицата, и Явор Ралинов в образа на Валери Гендов – Шандо повдигат завесата за това какво да очакват зрителите от "Клетката".

Тежък инцидент и опасна дилема в премиерния епизод на сериала „Клетката“

„Основната сюжетна линия е свързана с моето семейство. И с това, че след един сериозен и трагичен инцидент, се преобръща живата на всички в него. Към тази има и други сюжетни линии, но тази е главната“, разкрива актрисата Гергана Данданова, на която е поверена главната роля в сериала и допълва, че „клетката“ като метафора е свързана със свободата. „Основната тема, заложена в „Клетката“ е свободата на човека. В ситуацията, в която е поставена, моята героиня Ина извършва нещо нередно. Но тук също се засяга и темата за борбата на малкия човек със системата, с всички тези институции. С това, че системата и държавата би трябвало да ни защитават, а те ни рекетират“, разказва актрисата.

„Метафорично казано „клетката“ е във всеки един герой от сериала, която ще се разкрива постепенно в действието“, споделя Явор Ралинов и е категоричен, че сериалът е много близък до реалността, в която живеем. „Той всъщност задава повече въпроси, отколкото отговаря на тях. Ясно е, че в държавата ситуацията в момента не е много розова. А сериалът с всичките му сюжетни линии са едно огледало на живота, в който живеем. В него има и драма, и трилър и екшън“.

Краси Ванков: NOVA дава шанс на българската киноиндустрия

„Клетката“ е много динамичен и забързан сериал, с много обрати. Наскоро изгледахме първите два епизода и бях като прикована в продължение на час и половина. Беше много интересно!“, допълва Гергана Данданова.

„Първоначално продуцентите на Hidalgo Productions Краси Ванков и Ники Кисимова - създатели и на хитовата криминална драма „Братя“,  ме поканиха за роля, която не се получи добре. Мина известно време и ми предложиха друга – тази на Валери Гендов – Шандо, който е много интересен герой и е истинска „машина“. Сценарият е прекрасен! И съм им много благодарен“, категоричен е Явор Ралинов.

Не пропускайте криминалната драма „Клетката“ на 29 септември в 22:00 ч. в ефира на NOVA. Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.